Home

31okt2021

Het is weer vroeg donker, dus de tijd om te griezelen is aangebroken! Wij hebben twee griezelig gezellige traktaties die hartstikke leuk zijn om vooral nu uit te delen. Als eerste zijn daar de griezels: heksen, mummies, monsters en nog veel meer engerds. En als tweede hebben we de enge, maar toch knuffelige spinnen waarbij een heus spookhuis als presentatie besteld kan worden.
En als het je allemaal veel te eng is, hebben we ook schattige, gehaakte kabouters!

Tip: ook erg leuk als Sint Maarten traktatie!


21sep2021

De herfst is aangebroken en de blaadjes gaan weer vallen, de kastanjes kunnen geraapt worden en misschien zie je wel ergens een kaboutertje lopen😁 Kijk eens wat een leuke traktaties wij hebben om in de herfst uit te delen. Zo steel jij helemaal de show!


15sep2021

We hebben weer een nieuw product in ons assortiment: haakwerk! Deze superschattige kabouters zijn vanaf nu bij ons te bestellen. Ook hebben wij de bekende mood octopus, maar dan de gehaakte versie, beschikbaar. Bekijk zeker ook de naamhanger: een origineel, persoonlijk cadeautje dat leuk staat in elke kinderkamer! De gehaakte producten kunnen allemaal geheel naar eigen wens besteld worden en ook kun je zelf iets kiezen wat je gehaakt wilt hebben.

Gehaakte tulpen in diverse kleuren

Onlangs hebben wij nog twee soorten gehaakte bloemen toegevoegd. Superleuk in een vaas op tafel en je hoeft ze geen water te geven, makkelijker kan niet!

Bekijk ons haakwerk
Vraag een persoonlijk haakwerk product aan


20mrt2021

Iemand feliciteren met een verjaardag, geboorte, trouwdag of jubileum kan nu op een wel heel originele manier. Wij hebben namelijk een nieuw product in ons assortiment: de felicitatiestrip! De strip wordt handgemaakt met (kleur)potloden en gepersonaliseerd op basis van de gegevens die je invult bij je bestelling. Elke strip is dus uniek en is hierdoor een prachtig cadeau waar je zeker iemand blij mee zult maken!

Bekijk onze felicitatiestrips