Home

7dec2022

Wij hebben een nieuwe optie voor een aantal traktatiepakketten toegevoegd. Het is nu ook mogelijk om een juf/meester traktatie te kiezen. Dat is een doos autodrop omgetoverd tot een figuur die past bij je traktatie. Leuk voor de juf of meester! Standaard is dit al mogelijk bij de eenhoorns, griezels, boerderijdieren, pokémon en pinguïns traktatie. Maar natuurlijk is dit ook voor de andere pakketten mogelijk, neem dan even contact met ons op als je dat wilt.

Ga naar alle Traktatiepakketten
Neem contact met ons op


21jun2022

En de (hopelijk) zonnige zomer is begonnen! Laat het mooie weer maar komen/blijven. Wij hebben diverse traktaties die vooral leuk zijn in de zomer. Wat dacht je bijvoorbeeld van het haaien traktatiepakket? De bijbehorende presentatie is een zee met een onbewoond eiland, neem maar lekker een frisse duik! En de coole ninja’s die zich op een hangbrug in een tropisch regenwoud bevinden zijn ook zeker een zomertraktatie. Natuurlijk hoort een partijtje voetbal er ook bij in de zomer. Kijk eens naar het voetbal traktatiepakket speciaal voor de voetbal liefhebber.

Bekijk hier alle traktatiepakketten


22mei2022

Wij hebben weer een nieuwe traktatie in het assortiment, namelijk een Pokémon pakket! Charizard, Chimchar, Sobble, Charmander, Squirtle en natuurlijk Pikachu zijn van de partij voor jouw verjaardagsfeestje. Als je wilt kun je er ook een mini pokéball bij bestellen die je later als sleutelhanger kunt gebruiken. Heb je trouwens de indrukwekkende presentatie gezien die erbij hoort? Een vulkaan met waterval en zelfs een geheime grot… als ze dan niet weten wie er jarig is!?

Bekijk het Pokémon traktatiepakket met alle opties hier


14apr2022

Vingerpoppetjes zijn kleine knuffeltjes die je op je vinger kunt zetten om mee te spelen of verhalen te vertellen. Vingerpoppetjes zijn heel leuk als traktatie, omdat ze door hun formaat bijna overal in passen en een knuffeltje een leuk cadeautje is. Gezien de populariteit van dit product zijn er nu meerdere soorten vingerpoppetjes aan de site toegevoegd. Kijk snel welke jij de leukste vindt!

Je kunt alle vingerpoppetjes hier op de site vinden

vingerpoppetjes.nl


4feb2022

Wij hebben weer een nieuwe traktatie in ons assortiment, namelijk boerderijdieren. De kippen, varkens, koeien en schapen hebben het erg naar hun zin op de boerderij, wat ziet dat er vrolijk uit om uit te delen! De koeien en schapen staan lekker te grazen in de wei. De kippen zitten ‘op’ stok in hun hok en de varkens badderen in hun modderpoel. Deze beestachtige traktatie is nu te bestellen en de presentatie met weiland, modderpoel en kippenhok kun je er bij bestellen.

Bekijk en bestel dit traktatiepakket hier


21dec2021

Het is weer tijd voor de winter! Maak het gezellig in huis met onze ‘winter’-artikelen zoals de peperkoekpoppetjes. Ook zijn er traktaties voor op school die dit seizoen erg leuk zijn om te trakteren: de pinguïns en ijsberen. Met een koud sneeuwlandschap als presentatie voor deze tijd van het jaar helemaal goed!

En als het je allemaal iets te koud is, haal dan alvast de lente in huis met de vrolijk gehaakte bloemen. Wij hebben tulpen en anemonen en met een bosje hiervan op tafel ben je er zeker van dat je helemaal opfleurt!

Bekijk hier de peperkoekmannetjes
Bekijk hier de traktatiepakketten
Bekijk hier de gehaakte bloemen